sot.blogg.se

Premiär(er) avklarade

Kategori:

Ja idag har vi haft premiär. Först körde vi kl 13:00 för skolan, lite mindre publik men ändå folk. Gick inte så värst bra alla faktiskt, allting kaosade och blev fel och kändes inte riktigt kul utan vara varmt och jobbigt. Vi räknar det lite som vårt genrep för det var första gången vi körde allting i den rätta ordningen med alla nya ändringar och så. Svante presenterade den på kvällen som vår premiär också så.
Men andra föreställningen kl 19:00 gick superbra! Var kul, flöt på bättre och man kände glädjen och det här "detta är det jag älskar att göra och alltid vill hålla på med". Trots att man blev svettig som en gris så var det underbart kul!

Imorgon börjar vi kl. 17:00 och sen är föreställningen 19:00. Here we go again!




Happy Amanda efter premiären. Så söt.



Victoria verkar inte så sur hon heller... ;)



Fina klasskompisar man har <3


Ja, här har vi lite... karaktärer.

Två bilder från idag

Kategori:

1 dag kvar!

Kategori:

Vell hellå

Just nu är det mycket i huvudet och Kaj inte fatta att det är dags imorgon. Vi umgås väldigt intensivt och speciellt i våra grupper som vi jobbar i. Tur att vi inte dödat varandra... än. Nej men det är tur att vi kan jobba såhär nära inpå och ändå hålla sams (fortsätt så tack).

Program, manus och sångrep i olika konstellationer och här sitter jag och har en liten paus. Snart ska vi till Musikhögskolan och repa lite med musikerna och sen även till teatern. Undra vilken tid vi kommer hem ikväll...

Ha det bra!

Har du kanske lite kärlek att ge bort?

Kategori: Allmänt

 
 
 
Jag och Amanda N sitter och väntar på det sista namnet så vi kan skriva ut våra grymma program till föreställningen som ÄR IMORGON!! Nu har vi spenderat massor av tid tillsammans och stämningen är minst sagt flummig. Allas personlighet dras till sin spets av trötthet och stress, vilket skulle kunnat betyda Titanic tvåååååå men det gör det inte, för alla är så jädra fina i vår klass. Så så bra har vi det. Sug på den ni.
 
 
Pillepill i håret medan vi väntar på vår tur att köra med orkestern.
 
 
Vackra fina underbara Amanda och Fanny.
 
 
 
Jag vill också hälsa till Fannys mamma som blir veckans läsare! Wooohooo!
 
/Erika

Mac paperbook

Kategori: Allmänt

ek

Genrep

Kategori: Allmänt

Igår hade vi vårt första genrep på Alias teatern. På morgonen packade vi bilen full med all rekvisita och åkte till teatern. Vi började med att packa upp,  fixa med rekvisita och samtala lite. Efter det följde ett genrep av hela programmet. Dagen var innehållsrik och givande och alla var väldigt trötta när vi väl skulle åka hem efter 13 timmars intensivt arbete. Men det gick bra och vi hade jättroligt, så nu ska vi kötta på de sista dagarna fram till premiären på fredag! 

Dags att åka till teatern!

Kategori: Allmänt

Bland skäggiga gnomer och andra lustigkurrar.

Kategori: Allmänt

 Hej igen! Idag hade vi kostymvandring. Här nedan är lite smakprov på hur några av oss kommer se ut under föreställningen! Otroligt vackra om jag får säga det själv. 

Dessa kostymer har vi fått låna av en teaterförening Victoria i klassen är med i, vilket vi är väldigt tacksamma för. Blir ju något extra när man har fina kostymer genom hela föreställningen. 


 


Rekvisitafix!

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Igår var jag (Amanda N), Vendela och Moa på rekvisitajakt. Vårt första stopp blev färgaffären, där vi inhandlade lite svart färg, till att fräscha upp några stolar till föreställningen med. Sen gick vi till en tygaffär, där vi stod länge och fnulade. Tillslut kom vi dock ut med en del fina och användbara tyger. Väl tillbaka i skolan målade vi om stolarna och knåpade ihop lite övrig rekvisita. Bara en vecka kvar nu! Hur kul som helst.




Hejsan

Kategori: Allmänt

Hej!
Just nu har vi paus och var tvungna att fylla i en enkät om vår skolgång mm.

Vi skulle ha genomdrag i dag men det blev inte så men på måndag ska vi ha det då. Och vi måste köra med kostym och allt. Börjar bli lite stressigt nu faktiskt men kämpa på.
 
Lite annorlunda vecka med ledigt i onsdags och audition för min del.
 
Nu börjar vi snart!
 
Hej då (sämsta inlägget någonsin)

Stockholm Noir

Kategori: Allmänt


Affischen inför vår slutshow är äntligen här! Hur snygg är den inte? 

Vi vill skänka ett stort tack till Niklas Hammarsten som har designat denna affisch. Tack Niklas! 

Auditiondagar

Kategori: Allmänt


Idag hade vi den första dagen för auditon till nästa års SOT. Tänk vad ett år kan gå snabbt, och hur mycket man kan utvecklas och lära sig på så kort tid. 

Att sitta på "andra sidan" denna gång och agera jury var verkligen spännande. Man fick en helt annan bild av hur en audition går till, och man flög tillbaka i tanken både en och flera gånger, och mindes hur det själv var att stå där framför och försöka leverera det bästa man kan fast man var asnervös. Lycka till alla som söker, och jag kan bara säga att ni kommer ha ett fantastiskt år!

Från en sak till den andra, imorgon, fredag, har vi ett genomdrag av slutshowen.
Ifall ni är intresserade av att komma och se vår föreställning är ni varmt välkommna att besöka vårt event på facebook: https://www.facebook.com/events/161737947318815/

För er som inte har facebook infogar jag den infon som står på eventet här nedan:
Välkommen till Sång och Teaterlinjens slutproduktion 2013 – Stockholm Noir!

En fartfylld show som kastar dig mellan olika aktuella ämnen. Vi varnar för viss smärta i undre delen av bröstkorgen då vi vill visa er sanningen om hur det är att leva i storstaden Stockholm idag. Tårar kan förekomma – orsakade av skratt såväl som av medkänsla. 

Vi tar med dig på en resa bakom fasaden, via stockholmarnas egna lägenheter, förbi bananplockarnas verklighet, svischar bakåt i tiden till proggens 70-tal, tar en andningspaus i sagoskogen där allt är bak och fram, åker vidare genom den finputsade facebookprofilen, och slutar där vi alla började. 

Sång, dans, teater och ännu mera sång – vill du missa detta?

Plats: Aliasteatern
Pris: Vuxen 100 :- , Studerande 80 :- , barn under 12 år gratis.
Boka Biljetter: Maila [email protected] – skriv ditt namn, vilken föreställning samt hur många biljetter som önskas. Betala kontant på plats.
Tid: 17/5 19:00
18/5 13:00 och 19:00
19/5 18:00


Hoppas verkligen att ni vill komma! 
Ha det fint, så hörs vi snart igen
/ Amanda N.