sot.blogg.se

Valborgsmässoafton

Kategori: Allmänt

Hej hopp!

På förmiddagen idag hade vi dans. Detta är något vi gör på egen hand, utan lärarnas närvaro. Det gick framåt och danserna börjar äntligen sitta.

Rosa agerar musikansvarig. På eftermiddagen repade vi på några scener och tillverkade rekvisita.Hoppas ni har en bra valborgsmässoafton! 


 
Nu kör vi igång!

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Nu har vi kommit i gång med slutproduktionen på riktigt kan man väl säga. Vi har i små arbetsgrupper på ca 3-4 pers arbetat fram olika scener och låtar som tillsammans ska bli vår slutproduktion. Temat vi fick var "urban" alltså stad, detta fick vi tolka rätt fritt. Tiden har gått snabbt och nu är det bara 3 veckor kvar, hur kul som helst.
 
Ifall ni är intresserade av att komma, vilket vi såklart hoppas att ni är, är ni välkomna till Aliasteatern den 17, 18 och 19 maj kl. 19.00 (18.00 på söndagen). Mer info kommer imorgon.
 
 
Fanny och Moa myser
Ibland är inte koncentrationen på topp men vi kämpar ändå (äter massa socker)

Repschema
Ha det bra tills nästa gång vi hörs! Puss&kram

YANAKLEYN

Kategori: Allmänt

Nu håller vi på med slutprojektet för fullt, så ni får allt ta och boka in datumen 16-18 maj, för då kör vi föreställningar! Och så grymma som vi är lär ni ju vilja se oss alla tre gångerna ;) Apropå att vara grym. Om ni känner mig har ni nog inte undgått att höra mig tjata om Yana Kleyn. Jag hade nämligen sinnesjuk tur och fick efter min praktik på Operan jobb där, vilket har inneburit att jag fått se massa föreställningar. Bland annat den jag snackade om i förra inlägget, Tyrandot, där Yana Kleyn spelar en slavinna och sjunger så vackert att... det finns inte ord. Även den sjunde gången jag såg henne började jag grina som ett litet barn. Jag lovar er, det är så underbart fantastiskt att ni, även om ni inte gillar opera måste lyssna på det. Hon sjunger som solvarm honung med en kraft som jag inte kan förstå hur hon kan uppbringa. Missa inte 1.55 på det här klippet, det är det vackraste jag hört.