sot.blogg.se

JULSHOWEN

Kategori: Allmänt

Hej hej hej hej! 
Njuter ni av jullovet nu? :) Hoppas det! Jag sitter hemma hos en kompis nu som hade massa bilder från vår julshow, så här sitter jag nu, en lördagkväll, och sållar och lägger upp bara för er skull! Hur snäll kan en tjej vara? Ha en bra kväll nu hörrninini! Kram och puss
/Erika 
 

ÅååååååååååhÅåååååååååhVadViÄrBra

Kategori: Allmänt

Hej hej hej alla kära vänner! 
Vi har nu kört våra julshower och det var så jävla kul! Om publiken tyckte det är en annan femma... Nejaskojar hihihoho. Alla jag har pratat med har varit jättejättejätteimponerade! Lite för imponerade egentligen... Det var lite för många "det var faktiskt jättebra" och förvånade miner. Tydligen hade de inte förväntat sig att någonting jag skulle vara med i skulle kunna vara bra... But we proved them wrong ladies and gentlemen! Så tack för det och tack för en grymt fantastiskt fabulös julshow hörrni! 
 
Jag var ute på facebook och försökte hitta bilder eftersom jag själv är så jävla bra på att vara aktiv med kameran... Och jag hittade i alla fall en! Från pjäsen 2307! Om ni vill och orkar får ni jättegärna skicka bilder till sot2012@hotmail.se så att jag och Fanny har någonting att blogga med :)
Puss och kram på er!
/Erika

LJUSOCHMÖRKER

Kategori: Allmänt

Nesma har gjort en helt fantastisk affish till vår Julshow! Har ni någonsin sett någonting så vackert? Det är hela klassen i någon rollerna vi spelar, så här har ni alltså en liten liten glimt av vad som väntar er ifall ni kommer på någon av showerna. Tisdag eller onsdag kl.19.00 på Sundbybergs folkhögskola, missa inte! 
..
 
/Erika
 

Juletid......yo.

Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag, Fanny som är den andra aktiva (ehm.. ja) bloggansvariga här, skriva ett inlägg och berätta om att vi helgen hade vi klassfest i SOT. Men då hade Erika hunnit före, attans hon är så snabb alltså. Men nej det är bra att hon skriver här och är duktig. Hjärta på henne lixom.

Som ni kanske märker (eller kommer märka) så tycker vi i SOT om varandra väldigt mycket. Och det är verkligen bästa klassen jag går i. Efter luciatåget i torsdags och all stress vi har just nu skulle jag lätt bangat på utgång i fredags om det inte var för att det var den bästa klassen som skulle ut. Då går partymood på i alla lägen.

Iaf, på tisdag och onsdag har vi julshow. Vi har satt ihop nummrerna både själva och med våra lärare och det är t.om. 2 akter så!
Ja, så det blir full rulle och koma för oss igen innan det blir jullov och jul.

 
Första bilden JAG tog på min klass

klassfest

Kategori: Allmänt

SOT har i helgen haft klassfest! Hur spännande låter inte det på en skala? Superduperspännande tycker jag! Och kul var det! Och jag hittade en snoffsig bild på fejjan på tre av de deltagande SOTarna, så den kan era ögon få vila på hur länge ni vill. Tänk så lyckligt lottad man kan vara! Apropå att vara lyckligt lottad, vet ni att det var ungefär 0,08% chans att man skulle fötts i Sverige? Det är en jädrans liten chans så man borde vara riktigt glad över att man fått den, don't you think? Hur som helst, imorgon drar en ny vecka igång och det är bara några få få få dagar kvar till vår stundande magnifika julshow! Så tagga tagga tagga!
 
 
Vackra Emma, Clara och Vendela :)
 

SnartÄrDetJulHärIVårtHus

Kategori: Allmänt

Idag har vi repat för fullt inför juluppvisningen, och alla förutom jag gör det fortfarande! Jag var lite bättre än alla andra så jag behövde inte öva mer. Hihihoho jag skojar, jag behöver det nog mer än resten, men jag är rörig och fick inte ihop det där livspusslet man kämpar med riktigt. Men nu sitter jag på min rast och känner att jag borde försöka bidra på något sätt i alla fall. Så jag väljer att skriva om mig själv i vår gemensamma blogg... Det kan ju inte bli fel! Inte finns det mycket som kan mäta sig med att få läsa några väl valda rader om mig, eller hur? Nej men jag kan ju passa på att tala om hur sjukt duktiga alla i min klass är! Fast det är de ju inte så det blir ju lite fel... Höhö I'm on a roll här... Nej men om man för en gångs skull skulle ta och vara lite seriös, mina klasskamrater har blåst skallen av mig sedan dag ett. Igår när det sjöngs glänsöversjöochstrand och jag hörde allas vackra stämmor ville jag gråta tillsammans med de i publiken som vi faktiskt fick att gråta. Är inte det helt sjukt hörrni? Att folk blev så rörda av någonting som varit så roligt att göra! Jag vet att det finns lite inspelningar från detta så jag ska försöka få det skickat till mig så att jag kan lägga upp det, men tills vidare kan ni ju ta och fräsha upp minnet från teaterfestivalen i oktober lite! 
 
 
/Erika
 

SanktaLuciaLjusklaraHägring

Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag att det tamejtusan är dags att dra igång denna SOT-blogg! Och vad passar bättre denna luciadag än ett luciainlägg? Så woop woop det kör vi på! Vi har nämligen lussat oss igenom hela fyra luciatåg idag. Själv har jag ännu inga andra bilder än dem jag hittade på facebook, men en historia har jag och det kan väl kanske sitta fint? I vår klass gillas det att diskuteras. Vi brukar för det mesta hålla med varandra, men håller man med det som sagts kan man ju alltid berätta att man gör det och varför man gör det, så det brukar inte hindra diskussionerna från att ta den tid de vill. Hur som helst, idag fick vi åka taxi mellan Veolia i sumpan och Naturhistoriska museet, för att tiden inte riktigt räckte till. Och där kom en diskussion angående skolans microvågsugnar igång. Borde det, eller borde det inte finnas fler microvågsugnar i skolan för vegeterianer, icke fläskätare och så vidare? Varför vi bryr oss om det vet jag inte. Vi var rörande överens om att om vi skulle vara vegeterianer eller ickefläskätare skulle vi inte bry oss om vad som värmts i micron innan. I bakgrunden spelade taxichaffören persisk musik, för radion var trasig, vi satt i våra lucialinnen och en av oss utbrister allvarligt "men vad har vi egentligen för budget för microvågsugnar". Som om vi var på konferens och diskuterade viktiga miljöfrågor eller nåt. Jag förstår om ni kanske inte tycker att det här var det roligaste ni läst någonsin, det var lite av ett "måste-varit-där-för-att-förstå-moment". Eller kanske var det till och med bara jag av dem som var där som tyckte det var så kul. Men jag kommer åtminstone skratta om jag klickar mig in på det här inlägget om någon månad och då måste det väl ändå räknas som någonting, eller vad säger ni? Eller så borde jag kanske helt enkelt överlåta bloggandet till Fanny framöver...
 
 
Under första lussandet, på Arkitekturmuseet, med förtjusande Hillevi som Lucia!
 

.
Vi flätade våra hår och gjorde oss snygga och blev bjudna på saft och bullar!
 
 
Vackra Moa var sedan Lucia i skolan och på Naturhistoriska. Naturhistoriska var förresten fantastiskt att sjunga på måste jag säga, helt underbart fin akustik!
/Erika