sot.blogg.se

Auditiondagar

Kategori: Allmänt


Idag hade vi den första dagen för auditon till nästa års SOT. Tänk vad ett år kan gå snabbt, och hur mycket man kan utvecklas och lära sig på så kort tid. 

Att sitta på "andra sidan" denna gång och agera jury var verkligen spännande. Man fick en helt annan bild av hur en audition går till, och man flög tillbaka i tanken både en och flera gånger, och mindes hur det själv var att stå där framför och försöka leverera det bästa man kan fast man var asnervös. Lycka till alla som söker, och jag kan bara säga att ni kommer ha ett fantastiskt år!

Från en sak till den andra, imorgon, fredag, har vi ett genomdrag av slutshowen.
Ifall ni är intresserade av att komma och se vår föreställning är ni varmt välkommna att besöka vårt event på facebook: https://www.facebook.com/events/161737947318815/

För er som inte har facebook infogar jag den infon som står på eventet här nedan:
Välkommen till Sång och Teaterlinjens slutproduktion 2013 – Stockholm Noir!

En fartfylld show som kastar dig mellan olika aktuella ämnen. Vi varnar för viss smärta i undre delen av bröstkorgen då vi vill visa er sanningen om hur det är att leva i storstaden Stockholm idag. Tårar kan förekomma – orsakade av skratt såväl som av medkänsla. 

Vi tar med dig på en resa bakom fasaden, via stockholmarnas egna lägenheter, förbi bananplockarnas verklighet, svischar bakåt i tiden till proggens 70-tal, tar en andningspaus i sagoskogen där allt är bak och fram, åker vidare genom den finputsade facebookprofilen, och slutar där vi alla började. 

Sång, dans, teater och ännu mera sång – vill du missa detta?

Plats: Aliasteatern
Pris: Vuxen 100 :- , Studerande 80 :- , barn under 12 år gratis.
Boka Biljetter: Maila sot@live.se – skriv ditt namn, vilken föreställning samt hur många biljetter som önskas. Betala kontant på plats.
Tid: 17/5 19:00
18/5 13:00 och 19:00
19/5 18:00


Hoppas verkligen att ni vill komma! 
Ha det fint, så hörs vi snart igen
/ Amanda N.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: